Kanta-asiakkaat

Lehtikankaan apteekin kanta-asiakkuus eli Avainasiakkuus kannattaa!

Kaikki reseptivapaat ostokset ja palvelut kerryttävät myös Avainbonusta ja parhaimmillaan alennuksesi voi olla 5% – koko loppuvuoden!

Avainasiakkaana voit myös hyödyntää kuukausittain vaihtuvia superhyviä Avaintarjouksia. Kanta-asiakkaana asionti on muutenkin helpompaa ja onnistuu monipuolisemmin. Liittyminen ei maksa mitään etkä sitoudu mihinkään.

Kanta-asiakkuus on henkilökohtainen ja tarkoitettu vain täysi-ikäisille. Voit aina perua kanta-asiakkuutesi ilmoittamalla asiasta apteekkiin.

Liity sähköisesti vaikka heti alla olevalla lomakkeella tai tuo täytetty lomake apteekkiin. Liittyessäsi saat liittymisetuna pienen yllätyslahjan!

Liity kanta-asiakkaaksi

Liity Avainasiakkaaksi

Liittyminen on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Liittymällä kanta-asiakkaaksi eli Avainasiakkaaksi saat käyttöösi monia etuja. Tunnistauminen apteekissa tapahtuu esimerkiksi Kela-, ajo- tai henkilökortilla.

Kaikki reseptivapaat ostokset ja palvelut kerryttävät Avainbonusta. Avainbonusta saa kaikista normaalihintaisista palveluista ja tuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Avainbonuksen saa heti kassalla.

ETUJA

  • Superhyviä Avainasiakastarjouksia
  • Kutsuja tapahtumiin ja esittelyihin
  • Asiointi ja verkkoasiointi entistä helpommin ja nopeammin
  • Mahdollisuus tiliasiakkuuteen*
  • Pieni liittymislahja!

Apteekissamme tapahtuu

Digilehti

avainapteekkilehtikansi