TULE TÖIHIN!

Etsimme kokopäiväistä (115h/3vko) apteekkityöntekijää äitiysloman sijaiseksi.

Työtehtäviisi kuuluu tavaranpurku, hyllyttäminen, kassatyöskentely sekä asiakaspalvelu. Pääset toki mukaan vaikkapa sosiaalisen median päivityksiä tekemään, markkinointikampanjoiden suunnitteluun ja esillelaittojen toteuttamiseen, lääketilausten kuljettamiseen sekä tuhanteen muuhun hommaan.

Apteekkimme on moderni ja palvelu- sekä tuotevalikoimamme on monipuolinen. Olemme osa Avainapteekki-ketjua. Meitä on täällä noin 15 henkeä, joten yksin et jää. Aiempi apteekkikokemus on toki plussaa, mutta opastamme tarvittaessa kaiken mahdollisen & mahdottoman. Tietokoneiden kanssa tehdään hommia ja meillä on käytössä Pd3-tietojärjestelmä.

Koulutuksesi voisi olla lääketyöntekijä, merkonomi tai muuten ”töissä oppinut”. Myönteinen palveluhenkinen asenne sekä oma-aloitteinen työote on titteleitä tärkeämpää. Odotamme, että olet valmis oppimaan uutta ja toimimaan yhdessä asiakkaidemme parhaaksi.

Olemme avoinna ma-pe 8.30-18 ja la 9-15
Työt 12.4.2021 – 28.2.2022 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: Apteekkien työntekijöiden TES

Lähetä hakemuksesi asiakaspalvelu@lehtikankaanapteekki.fi tai kysy lisää apteekkari Mikko Kanaselta soittamalla/Whatsappissa: 050-5949750