Varaa aika kosmetologille

Ajanvarauskalenteri
Puh. 08 614 0159
Voit varata ajan myös paikan päällä.

Atopik

Atopik on suomalaisten apteekkien kautta myytävää sertifikoitua luonnonkosmetiikka. Teho perustuu luomukauraan ja luonnonmustikkaan. Atopikin ihoidenttiset ja ihoa rauhoittavat raaka-aineet vähentävät kuivan ja herkän ihon reagointia kosmetiikalle. Kuiva iho hyötyy Atopik-tuotteiden käytöstä, sillä ne tukevat ihon luonnollista toimintaa. Atopik-tuotteet tuovat iholle sen tarvitsemia keramideja ja lipidejä luonnollisessa muodossa. Kehitetty kaikista herkimmällekin iholle.

www.atopik.fi

atopiklogo

Avène

Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Ihoa rauhoittava terveyslähdevesi on Avène-ihonhoitotuotteiden tärkein raaka-aine. Vesi sisältää luonnostaan runsaasti ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita hiven- ja kivennäisaineita.

www.eau-thermale-avene.fi

logo_avene

Vichy

Vichy-laboratorioiden tutkimuksen keskipisteessä on luonnossa muodostuva Vichyn lähdevesi, jota ei voi valmistaa keinotekoisesti. Auvergnen tulivuorten sydämessä alkunsa saavassa kauneusvedessä on runsaasti hyvää tekeviä mineraaleja. Vichyn tuotteissa yhdistyvät tehokkuus, hyvä siedettävyys ja miellyttävä käyttö. Vichy auttaa asiakkaitaan saavuttamaan ihanneihonsa. Apteekkimme valikoimassa on myös Vichy Dermablend- värikosmetiikkatuotteet.

www.vichy.fi

logo_vichy

Idun Minerals

Idun Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvoittuvaan. Sarjaan kuuluu kattava valikoima värikosmetiikkaa meikkivoiteesta kynsilakkaan. Lisäksi valikoimassa ovat laadukkaat meikkisiveltimet sekä niille tarkoitettu puhdistusaine. Perustuotteet, kuten meikkipuuterit, koostuvat 100 % mineraaleista.

www.idunminerals.fi

logo_idun

V 10 Plus

Japanilaisen Akiko Yokotan kehittämät V 10 Plus -ihonhoitotuotteet tarjoavat hoitoa ihon erityistarpeiden mukaan. Akikon mielestä kaunis iho on yhtä kuin puhdas, kirkas ja heleä iho, myös ilman meikkiä. V 10 Plus -sarja yhdistää uusimman teknologian ja japanilaiset kauneudenhoitoperinteet. Raaka-aineet ovat pääosin luonnosta peräisin ja ne ovat puhtaassa ja tiivistetyssä muodossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Sarjan tuotteet eivät sisällä lainkaan parabeeneja, mineraaliöljyjä, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, joten ne sopivat herkimmällekin iholle.

www.v10plus.fi

logo_v10

Louis Widmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet valmistetaan ja kehitellään
Louis Widmerin omissa laboratorioissa – tiiviissä yhteistyössä sveitsiläisten ihotautilääkäreiden kanssa. Tuotteiden valmistustapa mahdollistaa bakteereita sisältämättömien tuotteiden valmistamisen, minkä ansiosta tuotteet sisältävät minimimäärän säilöntäaineita. Näin valmistetut tuotteet edustavat korkeinta mahdollista laatua, niillä on optimaalinen vaikutus ja ne ovat erinomaisen hyvin siedettyjä. Tuotteita on saatavana sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina.

www.louis-widmer.fi

logo_widmer

La Roche Posay

La Roche Posay on herkän ihon asiantuntija sekä edelläkävijä hyvin siedettyjen ja turvallisten herkän ihon tuotteiden kehityksessä. Sarja sisältää rauhoittavaa La Roche Posay lähdevettä, jota käytetään jokaisessa sarjan tuotteessa. Lähdevesi on formuloitu rauhoittavasta ja antioksidanttisesta La Roche-Posay -lähdevedestä.

www.laroche-posay.fi

logo_lrp

ACO Hud

ACO Hud on pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys, joka harjoittaa omaa tutkimustyötä. Yrityksellä oma tuotekehityslaboratorio, jossa kehitetään erilaisia tuotteita lääkevalmisteista ylellisiin ihonhoitotuotteisiin. ACO:n tavoitteena on lisätä ihon terveyteen liittyvää tietoisuutta ja osaamista, sekä viedä kehitystä eteenpäin. Tuotteet on kehitelty erityisesti pohjoismaisia ihotyyppejä varten.

www.aco.fi

logo_aco