YHTEISTYÖKUMPPANEILLE

YHTEISTYÖKUMPPANEILLE

Farmasian harjoittelijat – Koulutamme farmasian opiskelijoita tarjoamalla heille mahdollisuuden suorittaa apteekissamme opintoihin kuuluvan apteekkiharjoittelun. Kysy lisää apteekkariltamme ja proviisoriltamme! Vuoden 2018 ja 2019 oppilaspaikka on täytetty.

Koulutus – Järjestämme tarvittaessa luentoja halutuista aiheista esimerkiksi järjestöille tai kouluille. Sovithan aikatauluista ja yksityiskohdista hyvissä ajoin etukäteen.

Laiva-apteekin tarkastuksen suorittaa aina proviisori. Toukokuussa 2015 astui voimaan uusi laki ja asetus laiva-apteekista. A-C -luokan alukset tulee tarkistaa vuosittain, kun taas D-luokan alukset kolmen vuoden välein. Hoidamme tarvittavat täydennykset mahdollisimman hyvillä kestoajoilla, sekä viemme samalla vanhentuneet tuotteet pois. D-luokan aluksen tarkastaminen alk. 100 € (ALV0%) + kilometrikorvaus + tuotteet.

Varmennekortit – Toimimme terveydenhuollon ammattihenkilöiden varmennekorttien rekisteröintipisteenä. Meidän kauttamme sekä terveydenhuollon että apteekkien ammattilaiset voivat tilata uuden kortin esimerkiksi rikkoutuneen tai vanhentuvan kortin tilalle – tai nimen vaihtuessa. Palvelu kestää noin 30 minuuttia. Palvelu on maksullinen (30€). Henkilötodistus mukaan. Vain ajanvarauksella.

Yhteistyö – Teemme mielellämme yhteistyötä etenkin muiden terveydenhuollon toimijoiden – kuten kotisairaanhoidon, yksityisten lääkäriasemien, eläinlääkäriasemien, muiden apteekkien, A-klinikan, potilasjärjestöjen ja oppilaitosten kanssa. Kysy erilaisista yhteistyömahdollisuuksista apteekkarilta tai proviisorilta.

Yritykset ja seurat – kauttamme voit tilata täydennyksiä esimerkiksi lääkekaappiin vaivattomasti ja joustavasti. Suuremmista tilauksista saat halutessasi laskun mukaan.